Annons:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

 • Vad är nytt inom svenskt mode för 2023

  Pernilla 08.05.2023 13:07
  Dags för en ny garderob
  Sitter och tänker på hur jag ska klä mig under 2023 och upptäcker att jag inte alls har några snygga ...
   
 • Black Friday innebär stora rabatter inom mode

  Emelia 03.05.2023 16:30
  Modet jag ville ha
  Tack för hjälpen, jag hittade en massa inom mode genom er lista över butiker med rabatter.
   
 • Black Friday innebär stora rabatter inom mode

  Anna 30.11.2022 12:58
  Hittade många rabatter
  Tack vare er artikel lyckades jag hitta en massa fina rabatter och erbjudanden. Har fyllt på garderoben ...
   
 • Hårfärg - vilka färger är trendiga just nu och vad du ska tänka på när du färgar håret

  Emma 12.10.2022 07:32
  Färga håret blått!!!
  Jag har länge drömt om att färga håret blått och nu är det äntligen inne med blått hår så det är dags ...
   
 • Hårfärg - vilka färger är trendiga just nu och vad du ska tänka på när du färgar håret

  Amelia 06.09.2022 10:56
  Dags för en ny hårfärg
  Tack, nu har jag lite idéer för hur jag ska färga håret.

Att färga håret är något som alltid varit trendigt. Skillnaden är självklart vilka färger som är på modet. Därför är det viktigt att inte missa vilka hårfärger som är inne just nu. För det är något som i längden kan innebära att du väljer den rätta färgen. Du ska däremot inte fastna alltför mycket i vilken hårfärg som är inne just nu. Om du inte passar i den färgen ska du självklart välja en annan. Därför är det viktigt att du vet vilka färger som passar med din hudton.

Ombre hair colorsBildkälla: 123rf.com

 

När du färgar håret är det mycket du ska tänka på. För håret är, som allt annat, något man måste ta hand om. Man kan helt enkelt inte underskatta värdet av att ta hand om håret på bästa sätt och vis. För det är något som i längden gör en riktigt stor skillnad. Därför ska du ta hand om håret, gärna med ett bra schampo som är anpassat för just färgat hår. Att behandla håret med oljor och inpackningar är även det en bra idé. Du vill trots allt inte missa att ta hand om håret på bästa sätt.

Vilka hårfärger är trendiga just nu

Färger skiftar från år till år och en nyans kan bytas ut mot en annan. Under 2021 är den mest trendiga färgen terrakotta, Burgundy och Auburn. Det här är den mest trendiga färgen just nu, terrakottafärgerna gör trots allt en väldigt stor skillnad. Därför kan du alltid känna dig trygg om du väljer den här hårfärgen. Du kan också känna dig trygg om du väljer Supergloss som är en annan trendig färg och som även tar hand om håret. En möjlighet att både återfukta och reparera håret samtidigt som du färgar det.

Se till att du inte missar vilka andra färger som är inne just nu:

 • Warm blonde.
 • Money Piece.
 • Blått.
 • Dip Dye.
 • Pale tones.

Det är så mycket som är trendigt just nu. Pastellfärger, eller Pale tones, är väldigt inne just nu och kan verkligen vara det som passar för just dina behov. Det är precis som med alla andra hårfärger, viktigt att du väljer en hårfärg som passar för din hudton. Ta alltid hand om ditt hår på bästa sätt och färga det inte alltför ofta. Det viktigaste är att du får en hudfärg som du trivs med.

Ta hand om håret på rätt sätt

Du kan alltid ta hand om håret för att det inte ska bli glanslöst och att du ska börja tappa det. Välj oljor och inpackningar för håret som gör att det får näring och omvårdnad. Se även till att inte färga håret alltför ofta. För det är verkligen något som kan påverka hur det mår i slutändan. Man ska helt enkelt inte underskatta värdet av att redan från början välja rätt. Det gör trots allt en väldigt stor skillnad och innebär att man alltid kan känna sig bekväm med hur man ser ut. Att man helt enkelt tar hand om håret på bästa tänkbara sätt.

Kommentarer

Emma — Färga håret blått!!!

Jag har länge drömt om att färga håret blått och nu är det äntligen inne med blått hår så det är dags att färga det. Ser verkligen fram emot att se hur allt kommer att se ut när det väl är klart!

Amelia — Dags för en ny hårfärg

Tack, nu har jag lite idéer för hur jag ska färga håret.

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Denna sida använder cookies för att optimera din upplevelse. Du kan stänga av detta om du så önskar