Annons:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

 • Hårfärg - vilka färger är trendiga just nu och vad du ska tänka på när du färgar håret

  Emma 12.10.2022 07:32
  Färga håret blått!!!
  Jag har länge drömt om att färga håret blått och nu är det äntligen inne med blått hår så det är dags ...
   
 • Hårfärg - vilka färger är trendiga just nu och vad du ska tänka på när du färgar håret

  Amelia 06.09.2022 10:56
  Dags för en ny hårfärg
  Tack, nu har jag lite idéer för hur jag ska färga håret.
   
 • Nya modet är miljövänliga kläder

  Pernilla 29.08.2022 18:57
  Äntligen!
  Tack så mycket för er ingående artikel. Har läst igenom allt och håller verkligen med, miljövänligt är ...
   
 • Nya modet är miljövänliga kläder

  Gabriel 16.06.2022 14:26
  Ska börja handla mer miljövänligt
  Det är på tiden att miljövänligt hamnar på modet och nu ska jag försöka hitta fler butiker som säljer ...
   
 • Vad är nytt inom svenskt mode för 2022

  Michaela 02.06.2022 14:29
  Dags för en helt ny garderob
  Äntligen ett nytt år och det är dags för mig att byta ut min garderob. Att skaffa allt jag vill ha ...

Sommaren är här och det är som vanligt svårt att veta hur man ska klä sig och vad som är på modet just nu. Det är dock inte svårare än de flesta andra åren. För det är en massa saker som blivit lättare i och med att det faktiskt är varmt. Modet är trots allt till viss mån beroende av vädret, är det för kallt kommer det att vara svårt att ha på sommarklänningar. Därför ska man nu alltid utgå ifrån hur vädret ser ut att bli. Genom att välja att ha på sig tunna kläder kan man alltid känna att man följer modet. För det är en grund att utgå ifrån när det gäller sommarmodet.

Sommarmode Sverige2021Bildkälla: 123rf.com

 

Det som dock är inne just nu är självklart sommarklänningar, gärna med blommiga inslag och självklart i ljusa färger. Att vädret håller i sig kan inte utlovas men det passar för alla typer av väder och är dessutom alltid snyggt. På många sätt gäller det dock att kombinera en klänning med något lite tjockare om det skulle bli kallare. För även om dagarna kan vara varma är kvällarna inte alltid lika varma. Därför kan man kombinera en ljus klänning med en mörkare kofta eller tröja i tunnare material.

Ljusa färger och tunna tyger är inne 2021

Det är en varm sommar vi kan se fram emot. Åtminstone är det vad vi intalar oss varje år. Det gäller att inte underskatta hur varmt det dock kan bli i Sverige. Man ska verkligen inte missa att det kan göra en stor skillnad att kunna ha på sig något varmare om det behövs. Samtidigt som man inte heller ska missa att det faktiskt kan vara nästan olidligt varmt under sommarmånaderna. Därför ska en garderob för sommaren 2021 alltid vara utformad att kunna förse dig med både tunna och lite tjockare kläder.

Att kombinera en tunn klänning, blus eller tröja med ett varmare alternativ är alltid viktigt. Grundregeln är dock att det tunna klädesplagget alltid ska vara i ljusa färger. Överdraget kan dock med fördel vara mörkare. Gärna svart för att skapa en kontrast som är både vacker och som passar för alla typer av tillställningar. På det här sättet kan man trots allt upptäcka hur mycket som passar ihop. När det gäller skor och accessoarer kan man blanda färger och man kan också gå för både ljusa och mörka. Allt beror här på ens smak men tänk på att välja luftiga alternativ eller att gå för något med lite klackar.

Sommarmodet i Sverige innebär tunna kläder i ljusa färger

Modet förändras inte speciellt mycket men färgerna gör gärna det. En sommarklänning är alltid ett bra alternativ. På samma sätt som en kjol i ett tunt material passar för nästan alla tillfällen. Tänk på att blommiga mönster är inne 2021. Det är trots allt vad Kronprinsessan valde att ha på sig. Det är också tunna klädesplagg i ljusa färger som är trenden för i år. Man kan därmed välja allt tänkbart som passar för en själv och som man känner sig bekväm i. Dock gärna i en blommig eller åtminstone i en ljus variant.

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Denna sida använder cookies för att optimera din upplevelse. Du kan stänga av detta om du så önskar