Annons:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

 • Black Friday 2021 inom mode

  Camilla 10.12.2021 13:35
  Blev ett par nya klänningar
  Det blev ett par nya klänningar som jag valde ut genom att gå igenom er lista på butiker med rabatter ...
   
 • Hårborste - vad en hårborste borde vara och vad du ska tänka på när du köper en

  Nina 30.11.2021 18:24
  Nu ska jag köpa en ny hårborste
  Jag har förstått att jag har använt en helt felaktig hårborste, efter att ha läst det här, ska jag ...
   
 • Tatueringar som en form av bildkonst - fördelarna och riskerna med att ha en tatuering

  Milla 05.11.2021 10:52
  Precis så jag tänker kring min tatuering
  Jag går i tankarna på att tatuera mig och har tagit fram en riktigt fin design. Jag har alltid sett det ...
   
 • Hårborste - vad en hårborste borde vara och vad du ska tänka på när du köper en

  Emma 27.10.2021 10:23
  Tack nu vet jag
  Har länge letar efter en hårborste som inte sliter bort allt håret jag har. Tack vare den här artikeln ...
   
 • Tatueringar som en form av bildkonst - fördelarna och riskerna med att ha en tatuering

  Gabriel 11.10.2021 14:20
  Vad jag alltid tänkt
  Så här har jag alltid tänkt när det gäller tatueringar. Att det är ett sätt att uttrycka sig på och att ...

Alla har vi en egen personlighet och en egen smak. Man ska verkligen inte underskatta hur mycket det påverkar i slutändan. Att helt enkelt kunna visa upp vem man är på ett enkelt sätt. Ett tydligt sätt som verkligen gör att man har något unikt. Det är trots allt något som verkligen gör att man kan känna sig bekväm med hur man ser ut. Det gäller trots allt att inte underskatta att en tatuering är en form av bildkonst. En konst som verkligen tar något från ens innersta och visar upp det för andra.

TatueringBildkälla: 123rf.com

Att designa sin egen tatuering innebär trots allt att man kan skapa något unikt. Något som i längden gör att man kan känna sig bekväm med hur man ser ut. Att man samtidigt förverkligar sin egen vision av hur man vill se ut. Det är trots allt sådant som verkligen gör en stor skillnad. Därför ska man aldrig underskatta betydelsen av att vad det innebär att använda tatueringar som en form av bildkonst. För det är verkligen en konst som underskattas. Trots att det visar upp något från ens innersta och som gör en stor skillnad.

Fördelarna och riskerna med att ha en tatuering

Att använda tatueringar som en form av bildkonst är något som man inte ska underskatta. Det gör trots allt att man kan visa upp något från ens innersta. Något som verkligen innebär att man kan känna sig bekväm med den visionen man visar upp av sig själv. Det finns både fördelar och risker med att ha en tatuering. Fördelarna är framförallt att man visar upp något unikt. Något man i vissa fall helt har designat själv. Dessutom kan det vara ett sätt att komma ihåg en händelse, person eller något annat som är väldigt viktigt för en själv.

Precis som det finns fördelar med att ha tatueringar finns det också risker. När du punkterar hudens eget skydd ökar riskerna för vissa saker. Bland annat infektioner, allergier och skador av olika slag. Därför är det viktigt att man ser till att göra sin tatuering på rätt sätt. Att man helt enkelt följer de råd och riktlinjer som man får av personen som utfört tatueringen. Självklart ska man enbart tatuera sig på ett säkert ställe som följer alla riktlinjer. Allt för att man ska minska riskerna som finns med tatueringar.

Konsten som en tatuering innebär

Konst är subjektivt och individuellt. Vi tycker alla om olika saker och det omfattar självklart även tatueringar. Därför är det viktigt att man ser en tatuering som ett konststycke på samma sätt som med en tavla eller staty. Att man helt enkelt ser till att välja ut det som gör att ens egen vision av sig själv uppfylls. På många sätt och vis är det trots allt något som gör att man i längden kan känna att man fått det som passar för en själv. Det leder trots allt till att man kan upptäcka och förverkliga sin egen vision av sig själv.

Kommentarer

Milla — Precis så jag tänker kring min tatuering

Jag går i tankarna på att tatuera mig och har tagit fram en riktigt fin design. Jag har alltid sett det som ett konststycke men många tycker annorlunda. Tack för att er artikel gav mig modet att gå vidare och att få den tatueringen jag tänkt på länge.

Gabriel — Vad jag alltid tänkt

Så här har jag alltid tänkt när det gäller tatueringar. Att det är ett sätt att uttrycka sig på och att skapa något nytt och unikt. Tack för att ni håller med mig!

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Denna sida använder cookies för att optimera din upplevelse. Du kan stänga av detta om du så önskar