Annons:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

 • Black Friday 2021 inom mode

  Camilla 10.12.2021 13:35
  Blev ett par nya klänningar
  Det blev ett par nya klänningar som jag valde ut genom att gå igenom er lista på butiker med rabatter ...
   
 • Hårborste - vad en hårborste borde vara och vad du ska tänka på när du köper en

  Nina 30.11.2021 18:24
  Nu ska jag köpa en ny hårborste
  Jag har förstått att jag har använt en helt felaktig hårborste, efter att ha läst det här, ska jag ...
   
 • Tatueringar som en form av bildkonst - fördelarna och riskerna med att ha en tatuering

  Milla 05.11.2021 10:52
  Precis så jag tänker kring min tatuering
  Jag går i tankarna på att tatuera mig och har tagit fram en riktigt fin design. Jag har alltid sett det ...
   
 • Hårborste - vad en hårborste borde vara och vad du ska tänka på när du köper en

  Emma 27.10.2021 10:23
  Tack nu vet jag
  Har länge letar efter en hårborste som inte sliter bort allt håret jag har. Tack vare den här artikeln ...
   
 • Tatueringar som en form av bildkonst - fördelarna och riskerna med att ha en tatuering

  Gabriel 11.10.2021 14:20
  Vad jag alltid tänkt
  Så här har jag alltid tänkt när det gäller tatueringar. Att det är ett sätt att uttrycka sig på och att ...

Våren närmar sig med stormsteg och det innebär nya parfymer och ny kosmetika. Mycket händer och förändras både när det gäller trender men också med teknologin bakom. Framför allt när det gäller något som påverkar så mycket som kosmetika. För det är trots allt viktigt att inte underskatta betydelsen av de förändringar som uppkommit. Nya ämnen upptäcks eller åtminstone vilken påverkan de har på huden. Därför är det viktigt att inte missa att mycket påverkas av vilka val du gör och vad du väljer att använda dig av. Man ska trots allt inte underskatta betydelsen av att göra saker mer effektivt.

Ny kosmetika och nya parfymerBildkälla: 123rf.com

För genom att se över vilka nyheter som kommer kan du upptäcka hur mycket bättre allt blir. Främst gäller det sådant som trots allt påverkar mycket mer än vad man kan tro. Därför ska man aldrig underskatta betydelsen av att varje år se över vad som tillkommit på marknaden. Genom att göra det kan man upptäcka flera fördelar som man annars kanske hade missat. Det är trots allt något som i längden kan göra en väldigt stor skillnad. Se därför till att du inte missar vad som kommer ut på den svenska marknaden nu under våren.

Lukter och kosmetika som lanseras på marknaden till våren

När det gäller parfymer och kosmetika kommer en massa nya saker och ting ut på marknaden. Saker som kan göra att du verkligen har möjligheten att kunna trivas med dina val. Bland annat släpper Yves Saint Laurent Black Opium Neon som har en mjuk och samtidigt förförisk doft. Basnoter av cederträ, hibiskus och vanilj ger en intensiv doft. Clean släpper Warm Cotton som ger dig en ren doft som verkligen passar i de flesta situationerna. Blommiga och svala dofter av hav och apelsinblom i kombination med mysk och ormbunke.

Parfymer är trots allt något som förhöjer våra sinnen och som gör en stor skillnad i hur vi upplevs. Hugo Boss lanserar därmed Alive som har dofter av vinbär, plommon och vanilj som arbetar med din egen femininitet. Kosmetika kommer också med flera nya inslag under våren. Adaptogena Superserum är nästa generations kosmetika och återställer balansen i kroppen. Något som gör en stor skillnad för hur din hud mår. Sladdlösa värmeverktyg är också en stor del av kosmetika under våren och innebär en lättare behandling av huden hemifrån. Professionella verktyg som görs tillgängliga hemma är något som blir allt vanligare.

Kosmetika innebär stora möjligheter till bättre hudvård

Att ta hand om din hud är trots allt viktigt. Kosmetika kan därmed innebär stora fördelar som gör att du sliter mindre på huden och samtidigt kan minska ålderstecken. Därför är det viktigt att inte underskatta hur mycket som påverkas av att du väljer rätt redan från början. Allt fler märken som Kiehl släpper kosmetika med Adaptogena superserum och det gäller även för Dr Dennis Gross. Även krämer med probiotika är nytt för våren och stärker mikrobiomet. Allt handlar trots allt om att inte underskatta värdet av att göra det som är bäst för ens egen kropp.

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Denna sida använder cookies för att optimera din upplevelse. Du kan stänga av detta om du så önskar