Annons:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

 • Hårfärg - vilka färger är trendiga just nu och vad du ska tänka på när du färgar håret

  Emma 12.10.2022 07:32
  Färga håret blått!!!
  Jag har länge drömt om att färga håret blått och nu är det äntligen inne med blått hår så det är dags ...
   
 • Hårfärg - vilka färger är trendiga just nu och vad du ska tänka på när du färgar håret

  Amelia 06.09.2022 10:56
  Dags för en ny hårfärg
  Tack, nu har jag lite idéer för hur jag ska färga håret.
   
 • Nya modet är miljövänliga kläder

  Pernilla 29.08.2022 18:57
  Äntligen!
  Tack så mycket för er ingående artikel. Har läst igenom allt och håller verkligen med, miljövänligt är ...
   
 • Nya modet är miljövänliga kläder

  Gabriel 16.06.2022 14:26
  Ska börja handla mer miljövänligt
  Det är på tiden att miljövänligt hamnar på modet och nu ska jag försöka hitta fler butiker som säljer ...
   
 • Vad är nytt inom svenskt mode för 2022

  Michaela 02.06.2022 14:29
  Dags för en helt ny garderob
  Äntligen ett nytt år och det är dags för mig att byta ut min garderob. Att skaffa allt jag vill ha ...

Våren närmar sig med stormsteg och det innebär nya parfymer och ny kosmetika. Mycket händer och förändras både när det gäller trender men också med teknologin bakom. Framför allt när det gäller något som påverkar så mycket som kosmetika. För det är trots allt viktigt att inte underskatta betydelsen av de förändringar som uppkommit. Nya ämnen upptäcks eller åtminstone vilken påverkan de har på huden. Därför är det viktigt att inte missa att mycket påverkas av vilka val du gör och vad du väljer att använda dig av. Man ska trots allt inte underskatta betydelsen av att göra saker mer effektivt.

Ny kosmetika och nya parfymerBildkälla: 123rf.com

För genom att se över vilka nyheter som kommer kan du upptäcka hur mycket bättre allt blir. Främst gäller det sådant som trots allt påverkar mycket mer än vad man kan tro. Därför ska man aldrig underskatta betydelsen av att varje år se över vad som tillkommit på marknaden. Genom att göra det kan man upptäcka flera fördelar som man annars kanske hade missat. Det är trots allt något som i längden kan göra en väldigt stor skillnad. Se därför till att du inte missar vad som kommer ut på den svenska marknaden nu under våren.

Lukter och kosmetika som lanseras på marknaden till våren

När det gäller parfymer och kosmetika kommer en massa nya saker och ting ut på marknaden. Saker som kan göra att du verkligen har möjligheten att kunna trivas med dina val. Bland annat släpper Yves Saint Laurent Black Opium Neon som har en mjuk och samtidigt förförisk doft. Basnoter av cederträ, hibiskus och vanilj ger en intensiv doft. Clean släpper Warm Cotton som ger dig en ren doft som verkligen passar i de flesta situationerna. Blommiga och svala dofter av hav och apelsinblom i kombination med mysk och ormbunke.

Parfymer är trots allt något som förhöjer våra sinnen och som gör en stor skillnad i hur vi upplevs. Hugo Boss lanserar därmed Alive som har dofter av vinbär, plommon och vanilj som arbetar med din egen femininitet. Kosmetika kommer också med flera nya inslag under våren. Adaptogena Superserum är nästa generations kosmetika och återställer balansen i kroppen. Något som gör en stor skillnad för hur din hud mår. Sladdlösa värmeverktyg är också en stor del av kosmetika under våren och innebär en lättare behandling av huden hemifrån. Professionella verktyg som görs tillgängliga hemma är något som blir allt vanligare.

Kosmetika innebär stora möjligheter till bättre hudvård

Att ta hand om din hud är trots allt viktigt. Kosmetika kan därmed innebär stora fördelar som gör att du sliter mindre på huden och samtidigt kan minska ålderstecken. Därför är det viktigt att inte underskatta hur mycket som påverkas av att du väljer rätt redan från början. Allt fler märken som Kiehl släpper kosmetika med Adaptogena superserum och det gäller även för Dr Dennis Gross. Även krämer med probiotika är nytt för våren och stärker mikrobiomet. Allt handlar trots allt om att inte underskatta värdet av att göra det som är bäst för ens egen kropp.

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Denna sida använder cookies för att optimera din upplevelse. Du kan stänga av detta om du så önskar