Annons:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

 • Hårfärg - vilka färger är trendiga just nu och vad du ska tänka på när du färgar håret

  Emma 12.10.2022 07:32
  Färga håret blått!!!
  Jag har länge drömt om att färga håret blått och nu är det äntligen inne med blått hår så det är dags ...
   
 • Hårfärg - vilka färger är trendiga just nu och vad du ska tänka på när du färgar håret

  Amelia 06.09.2022 10:56
  Dags för en ny hårfärg
  Tack, nu har jag lite idéer för hur jag ska färga håret.
   
 • Nya modet är miljövänliga kläder

  Pernilla 29.08.2022 18:57
  Äntligen!
  Tack så mycket för er ingående artikel. Har läst igenom allt och håller verkligen med, miljövänligt är ...
   
 • Nya modet är miljövänliga kläder

  Gabriel 16.06.2022 14:26
  Ska börja handla mer miljövänligt
  Det är på tiden att miljövänligt hamnar på modet och nu ska jag försöka hitta fler butiker som säljer ...
   
 • Vad är nytt inom svenskt mode för 2022

  Michaela 02.06.2022 14:29
  Dags för en helt ny garderob
  Äntligen ett nytt år och det är dags för mig att byta ut min garderob. Att skaffa allt jag vill ha ...

Ett nytt år är här och du har alla möjligheter att förnya garderoben för att känna att du hänger med i modesvängarna. Det är trots allt mycket som påverkas av att du har allt det du behöver för att klä dig stilrent och fint. Att välja ut det du behöver kan ibland vara svårt och ta tid. Det är ett helt nytt år som också innebär att nya modesvängar är här. Där du kan behålla mycket men kan även behöva komplettera en del för att få en tidsenlig garderob.

Mode 2022Bildkälla: 123rf.com

 

Kläderna gör trots allt en riktigt stor skillnad i slutändan. Där du kan vara säker på att du verkligen får en möjlighet att klä dig snyggt och moderiktigt. Att stilarna egentligen inte har förändrats mycket är alltid en pluspoäng. Då det gör att du kan återanvända mycket av det som redan finns i garderoben. Inför våren som närmar sig med stormsteg är det bra om du har ljusa färger redo. Du kan självklart välja det traditionella och gå med kombinationer av svart och grått. För det är färger som alltid passar in och som aldrig går ur mode. Se till att du är förberedd för 2022 och det mode som det kommer att innebära.

Kläder och accessoarer inför 2022

Mycket som du under 2021 hade på dig kan fungera även under 2022. Det är inga stora förändringar vi kan vänta oss. Modet för sommar och höst är ännu inte riktigt här och det är alltid något att se fram emot. Våren kommer dock allt närmare och precis som med alla andra årstider är vädret något som kan vara avgörande. Du vill trots allt kunna klä dig rätt och riktigt men också i passande kläder. För det är sådant som alltid gör en stor skillnad och som innebär att du kan upptäcka en helt ny möjlighet att kombinera kläder och accessoarer.

Färgerna inför våren är som vanligt ljusa och gärna i ett lättare tyg. Miljömedvetenheten har även börjat bryta sig in i modesvängarna på riktigt nu. Det innebär självklart miljövänliga alternativ som miljövänlig bomull. Det ska gärna vara i färger som är ljusa. Men som alltid är det viktigt att du väljer sådant som passar för din hudton och hårfärg. För det kan göra en riktigt stor skillnad och påverka hur en outfit ser ut. Välj accessoarer som kompletterar dina kläder och som inte är alltför stora och synliga.

2022 är här och nu är det dags att välja ut nya kläder

Börja 2022 som du känner för det men missa inte möjligheten att göra dig av med kläder som inte passar. Välj sedan ut nya som sitter bra. Vårmodet har fortfarande hängt kvar vid att kläder som är lite större är i mode. Det innebär att om du har stora kläder är det faktiskt inte ett problem, de behöver inte sitta helt perfekt för att vara inne. Numera är det trots allt mycket som kretsar kring hur du känner dig och hur bekväm du är med vad du har på dig.

 

 

 

Kommentarer

Michaela — Dags för en helt ny garderob

Äntligen ett nytt år och det är dags för mig att byta ut min garderob. Att skaffa allt jag vill ha på mig under 2022 är en riktigt trevlig möjlighet för mig.
+1

Angelica — Ny årstid och nya kläder

Gett mig ut på en liten shoppingrunda för att hitta något nytt och spännande att ha på mig. Det är mycket nu som verkligen passar för mig och min hudton.

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Denna sida använder cookies för att optimera din upplevelse. Du kan stänga av detta om du så önskar