Annons:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

 • Vad är nytt inom svenskt mode för 2022

  Angelica 22.02.2022 09:23
  Ny årstid och nya kläder
  Gett mig ut på en liten shoppingrunda för att hitta något nytt och spännande att ha på mig. Det är ...
   
 • Vilka outfits för nyårsafton och karneval

  Amalia 08.02.2022 07:52
  Tänker mig något enkelt
  Min outfit är ännu inte bestämd och det är inte helt enkelt att veta vad man ska välja. En hel garderob ...
   
 • Vilka outfits för nyårsafton och karneval

  Emma 01.02.2022 22:26
  Planerar redan min outfit för nyårsafton
  Det är helt fantastiskt, har länge planerat en outfit för nyårsafton och jag tänker mig mycket glitter ...
   
 • Black Friday 2021 inom mode

  Camilla 22.01.2022 10:01
  Blev ett par nya klänningar
  Det blev ett par nya klänningar som jag valde ut genom att gå igenom er lista på butiker med rabatter ...
   
 • Black Friday 2021 inom mode

  Rebecca 13.12.2021 19:41
  Hittade allt jag ville ha
  Jag lyckades faktiskt hitta både presenter inför julen och en massa saker som passade mig. Något jag ...

Ett nytt år är här och du har alla möjligheter att förnya garderoben för att känna att du hänger med i modesvängarna. Det är trots allt mycket som påverkas av att du har allt det du behöver för att klä dig stilrent och fint. Att välja ut det du behöver kan ibland vara svårt och ta tid. Det är ett helt nytt år som också innebär att nya modesvängar är här. Där du kan behålla mycket men kan även behöva komplettera en del för att få en tidsenlig garderob.

Mode 2022Bildkälla: 123rf.com

 

Kläderna gör trots allt en riktigt stor skillnad i slutändan. Där du kan vara säker på att du verkligen får en möjlighet att klä dig snyggt och moderiktigt. Att stilarna egentligen inte har förändrats mycket är alltid en pluspoäng. Då det gör att du kan återanvända mycket av det som redan finns i garderoben. Inför våren som närmar sig med stormsteg är det bra om du har ljusa färger redo. Du kan självklart välja det traditionella och gå med kombinationer av svart och grått. För det är färger som alltid passar in och som aldrig går ur mode. Se till att du är förberedd för 2022 och det mode som det kommer att innebära.

Kläder och accessoarer inför 2022

Mycket som du under 2021 hade på dig kan fungera även under 2022. Det är inga stora förändringar vi kan vänta oss. Modet för sommar och höst är ännu inte riktigt här och det är alltid något att se fram emot. Våren kommer dock allt närmare och precis som med alla andra årstider är vädret något som kan vara avgörande. Du vill trots allt kunna klä dig rätt och riktigt men också i passande kläder. För det är sådant som alltid gör en stor skillnad och som innebär att du kan upptäcka en helt ny möjlighet att kombinera kläder och accessoarer.

Färgerna inför våren är som vanligt ljusa och gärna i ett lättare tyg. Miljömedvetenheten har även börjat bryta sig in i modesvängarna på riktigt nu. Det innebär självklart miljövänliga alternativ som miljövänlig bomull. Det ska gärna vara i färger som är ljusa. Men som alltid är det viktigt att du väljer sådant som passar för din hudton och hårfärg. För det kan göra en riktigt stor skillnad och påverka hur en outfit ser ut. Välj accessoarer som kompletterar dina kläder och som inte är alltför stora och synliga.

2022 är här och nu är det dags att välja ut nya kläder

Börja 2022 som du känner för det men missa inte möjligheten att göra dig av med kläder som inte passar. Välj sedan ut nya som sitter bra. Vårmodet har fortfarande hängt kvar vid att kläder som är lite större är i mode. Det innebär att om du har stora kläder är det faktiskt inte ett problem, de behöver inte sitta helt perfekt för att vara inne. Numera är det trots allt mycket som kretsar kring hur du känner dig och hur bekväm du är med vad du har på dig.

 

 

 

Kommentarer

Angelica — Ny årstid och nya kläder

Gett mig ut på en liten shoppingrunda för att hitta något nytt och spännande att ha på mig. Det är mycket nu som verkligen passar för mig och min hudton.

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Denna sida använder cookies för att optimera din upplevelse. Du kan stänga av detta om du så önskar