Annons:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

 • Black Friday 2021 inom mode

  Camilla 10.12.2021 13:35
  Blev ett par nya klänningar
  Det blev ett par nya klänningar som jag valde ut genom att gå igenom er lista på butiker med rabatter ...
   
 • Hårborste - vad en hårborste borde vara och vad du ska tänka på när du köper en

  Nina 30.11.2021 18:24
  Nu ska jag köpa en ny hårborste
  Jag har förstått att jag har använt en helt felaktig hårborste, efter att ha läst det här, ska jag ...
   
 • Tatueringar som en form av bildkonst - fördelarna och riskerna med att ha en tatuering

  Milla 05.11.2021 10:52
  Precis så jag tänker kring min tatuering
  Jag går i tankarna på att tatuera mig och har tagit fram en riktigt fin design. Jag har alltid sett det ...
   
 • Hårborste - vad en hårborste borde vara och vad du ska tänka på när du köper en

  Emma 27.10.2021 10:23
  Tack nu vet jag
  Har länge letar efter en hårborste som inte sliter bort allt håret jag har. Tack vare den här artikeln ...
   
 • Tatueringar som en form av bildkonst - fördelarna och riskerna med att ha en tatuering

  Gabriel 11.10.2021 14:20
  Vad jag alltid tänkt
  Så här har jag alltid tänkt när det gäller tatueringar. Att det är ett sätt att uttrycka sig på och att ...

Sommaren närmar sig sitt slut och hösten nalkas med stormsteg. Det är på tiden att börja förbereda sig för hösten 2020. Där man kan se till att klä sig moderiktigt och verkligen känna att man får möjligheten att njuta av att köpa nya kläder. För det är en helt ny trend på väg som visserligen till viss del påminner om tidigare höstar. Man ska inte missa att det dock finns stora skillnader mot tidigare år. För det är alltid mycket nytt som händer och påverkar i slutändan. Därför ska man se till att verkligen göra det enklare för en själv.

Vad är trenderna för hösten 2020Bildkälla: 123rf.com

Att redan nu börja se över sin garderob och vilka kläder man har inför hösten kan vara en bra idé. För det är nämligen gott om reor som följd av situationen vi befinner oss i. Vilket kan göra att man nu har möjligheten att verkligen kunna skaffa allt det man vill på ett enklare sätt. Något som trots allt är viktigt för att man ska kunna klä sig på det sättet som är trendigt. Man ska inte missa att det finns gott om skillnader som kan underlätta och förenkla för framtiden. Framförallt när det gäller kläder som man kommer kunna använda även nästa höst.

Vad är trenderna för hösten 2020

Det är alltid svårt att säga vilka trender som kommer. Dock är det höstmode och hösten i Sverige har under lång tid haft likartade färger. Mörka men ändå inte de mörkaste alternativen man kan hitta. För man ska verkligen inte underskatta hur mycket det kan påverka att välja rätt redan från början. Mörka färger i en lite ljusare nyans är dock det som kommer att vara trendigt. För kvinnor är det kavaj och kjol som är det heta just nu. Något som gör att man faktiskt kan välja ut mycket som kan matcha med varandra.

För det är trots allt viktigt. Dessutom finns det även en trend som pekar på lite ljusare färger när det gäller vissa typer av kläder. Beige och ljusgult är bland annat två färger som börjat bli alltmer populära. Framförallt när det gäller en cape eller tjockare tröja. Något som gör att man kan kombinera det med ljusgrått eller någon annan mörkare färg. Det enda som sätter upp hinder är ens egen fantasi. Något som trots allt påverkar mycket mer än vad man kan tro att det ska göra. Därför ska man se till att se över vilka hösttrender som passar för en själv.

Klä dig i det som passar för just dig och din situation

Trender kommer och går men det viktigaste är att man känner sig bekväm. Om det är trendigt att bära ett visst plagg men man själv känner att det inte passar, välj något annat. För det är trots allt du som ska känna att du visar upp dig själv från din bästa sida. Ibland är trenderna sådana att de passar med det man vill ha och ibland inte. Välj då ut det som gör att du trivs med vardagen och att du känner att du klär dig på bästa sätt.

Kommentarer

Emilia — Trenderna kommer nog hålla i sig

Jag tror att trenderna som varit inne nu under hösten 2020 också kommer att hålla i sig även till våren och hösten 2021. För det är trots allt ett lite annorlunda år vi befinner oss i och det kommer självklart också att påverka trender och stilar

Erika — Jag håller helt med er!

Håller helt med om vilka trender och stilar som är inne nu under hösten och det har gjort det lättare för mig att känna att jag har gjort rätt val när jag handlat nya kläder.

Anna — Tack för hjälpen

Tack så mycket för hjälpen med trenderna nu under hösten. Det har verkligen gjort mitt liv lättare och jag har kunnat handla det som passar mig och min stil!

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Denna sida använder cookies för att optimera din upplevelse. Du kan stänga av detta om du så önskar