Annons:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

 • Hårfärg - vilka färger är trendiga just nu och vad du ska tänka på när du färgar håret

  Emma 12.10.2022 07:32
  Färga håret blått!!!
  Jag har länge drömt om att färga håret blått och nu är det äntligen inne med blått hår så det är dags ...
   
 • Hårfärg - vilka färger är trendiga just nu och vad du ska tänka på när du färgar håret

  Amelia 06.09.2022 10:56
  Dags för en ny hårfärg
  Tack, nu har jag lite idéer för hur jag ska färga håret.
   
 • Nya modet är miljövänliga kläder

  Pernilla 29.08.2022 18:57
  Äntligen!
  Tack så mycket för er ingående artikel. Har läst igenom allt och håller verkligen med, miljövänligt är ...
   
 • Nya modet är miljövänliga kläder

  Gabriel 16.06.2022 14:26
  Ska börja handla mer miljövänligt
  Det är på tiden att miljövänligt hamnar på modet och nu ska jag försöka hitta fler butiker som säljer ...
   
 • Vad är nytt inom svenskt mode för 2022

  Michaela 02.06.2022 14:29
  Dags för en helt ny garderob
  Äntligen ett nytt år och det är dags för mig att byta ut min garderob. Att skaffa allt jag vill ha ...

Världen befinner sig förnärvarande i en pandemi av episka proportioner. Inte sedan den spanska influensan har världen varit lika utsatt som nu. Detta har medfört stora åtgärder i världen som påverkar oss alla eller kommer att påverka oss. För det är något vi inte sett på närmare 100 år, även som svininfluensan också var något som påverkade oss. Dock inte alls i samma grad då alltfler länder nu har valt att stänga sina gränser. Många sitter i karantän, volontär eller påtvingad sådan. Därför är det också många som väljer att titta och köpa moderelaterande saker och ting.

Det är nämligen viktigt att man kommer ihåg att likt alla andra kriser, kommer även denna att passera. På många sätt kan man likna det vid ljuset i slutet av en tunnel. Världen kommer att återgå till hur det var innan krisen, även om en del förändringar säkerligen kommer att införas. Mode kommer dock alltid att vara en stor del av våra liv. Vi ska därför inte missa att det även under en pågående kris finns mycket man kan göra för att få ett färggladare och mer stilfullt liv. Det är nämligen något som verkligen kan göra att man får en lättare tillvaro under krisen.

Mode i Sverige under den pågående krisenBildkälla: 123rf.com

 

 

Modet förändras konstant både i Sverige och i världen

Att se hur världen förändras är spännande men också otäckt. Det är svårt att veta vad som kommer att hända och hur världen kommer att se ut efter krisen. Modet kommer alltid att bestå och finnas kvar. Dock är det viktigt att man redan nu börjar planera för detta. Då det är många av oss som sitter hemma, är det också ett betydligt större tryck på de online butiker som säljer kläder, smycken och mycket annat. Det är nämligen en ypperlig tid att börja beställa det man vill ha på ett enkelt och smidigt sätt.

Dock kan man tänka på att det troligtvis kommer att ta längre tid för saker och ting att levereras. Det är som sagt högtryck just nu och alla som kan beställa, beställer på nätet. Ingen vill egentligen springa runt i butiker för att leta efter det man vill ha. Dessutom är det nu bra om så många som kan också stannar hemma. Det gör nämligen att krisen kommer att avta snabbare om alltfler väljer att stanna hemma om de har möjligheten. För vi ska nämligen inte glömma bort att det sprids snabbare ju fler människor som rör sig utomhus.

Passa på att köpa det som passar dig

Nu i krisens tider är det viktigare än någonsin att välja ut det som passar för en själv. Det är på många sätt och vis en ljusglimt i tillvaron. Vi ska nämligen inte underskatta hur mycket det kan göra för att man verkligen ska kunna få den enklaste och trevligaste tiden som det går. Därför är det modetider för många som är intresserade av detta. Modet förändras konstant men det är viktigt att komma ihåg att även modet kommer att återkomma i full kraft efter att krisen passerat.

Kommentarer

+1

Annika — Modestilar

Alltid roligt att läsa om olika modestilar som kan påverka hur man klär sig. Nu har jag helt och hållet valt att göra om min garderob

Nilla — Nya kläder

Tack för era råd kring mode, har precis köpt en massa nya kläder som förhoppningsvis är i rätt storlek

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Denna sida använder cookies för att optimera din upplevelse. Du kan stänga av detta om du så önskar